fbpx

carillas

Carilles mínimament invasives

Les carilles han estat dissenyades per a les persones que busquen una aparença natural de la dent, és precisament un dels aspecte més destacable d'aquests treball clínics.

Sense preparar la dent (només es prepara lleugerament en casos en què és imprescindible) i reflecteixen tota l'essència que busquen molts dels nostres pacients, barrejant lluminositat, sobrietat, seguretat, elegància, estil, però sobretot, naturalitat

Les carilles sense llimar la dent (no invasives) són cada vegada mes demandades per molts pacients. El fet de no haver de tallar la dent, fa que moltes persones es decideixin a realitzar-se un tractament d'estètica dental.

Som especialistes en carilles sense tallat de la dent i realitzades artesanalment pel nostre ceramista especialista.

Usos de la faceta sense desgastar la dent

Els millors casos per col·locar-les, normalment són els següents:

  • Dents petits
  • Dents curts
  • Dents inclinats cap a dins
  • Petits espais entre els dents
Un dels avantatges de col·locar-les sense haver de desgastar les dents és que no cal fer servir anestèsia, per lògica raó, no genera cap dolor al pacient.

Un altre dels avantatges d'aquestes accions és que es tracta d'un tractament que normalment és reversible, de manera que sempre podran haver modificacions.

Carilles ceràmiques

El realment important, és la complicitat en el disseny de somriure entre el doctor especialista en estètica dental i l'especialista en ceràmiques

Són l'elecció ideal en moltes situacions on la dent original presenta color fosc i formes irregulars. També és una bona opció per dents fracturats, espais entre les dents i per a algunes situacions en què la posició de les dents es veu compromesa i hi ha problemes menors relacionats amb l'oclusió. Per a algunes persones, les taques superficials no responen bé als blanquejadors dentals. En aquestes situacions, les facetes de porcellana pot ser també la millor opció.

Blanquejament

Blanquejament

Marques de Monistrol, 5

Sant Joan Despí (Barcelona)

+34 933 73 63 60

info@novaclinics.cat

603 34 20 22

C/ de Ferrer i Vidal, 8

Vilanova i la Geltrú (Barcelona)

+34 938 15 13 25

info@novabucal.es

697 77 73 68

Termes Legals

 

 

Darrera a actualització del web:

Juliol 2020

Número de Registre sanitari: E08038452

 

Acreditació de l'COEC

Web Dental Acreditada. Ver más información

Segueix-nos en les Xarxes Socials

       
Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.