fbpx

Ortodòncia General

Ortodoncia

Ortodòncia per a tothom

INVISALIGN

Image

Per què realitzar un tractament d'Ortodòncia?

 • Millorar la nostra higiene una gran raó per la qual tractar-se amb ortodòncia.
 • Millorarà la meva manera de mastegar, podré millorar la meva masticació
 • Puc triar diferents Tipus d'ortodòncia segons la meva necessitat.
 • Millorar el meu aspecte estètic i amb això la meva autoestima.
 • Puc tractar-me amb ortodòncia a qualsevol edat des de 4 anys d'ara endavant.
 • Tractaments complementaris. Que poden ajudar-me a millorar com a emblanquiment i fins i tot tractaments amb pròtesis si em falta alguna dent

Quin tractament d'Ortodòncia realitzem en les Clíniques Dentals de Novaclinics Group?

En Novaclinics apostem per la innovació i la tecnologia, sabem que els nostres pacients busquen el millor i a un preu just .Per això els nostres tractaments d'ortodòncia s'agrupen en tres formats .
 • Ortodòncia infantil
 • Ortodòncia invisible
 • Ortodòncia fixa

Necessites una primera visita?

et truquem?

Facilita'ns les teves dades i et cridarem per a concertar la teva primera visita a les nostres clíniques dentals de Novaclinics Group.
Número de registre Sanitari:E08038452

Image

Ortodòncia Infantil

En les Clíniques Dentals Novaclincis Group recomanem que la primera visita al Ortodontista sigui com a més tard a partir dels set anys, encara que és millor que sigui fins i tot abans, ja que al cap de quatre anys ja es poden detectar problemes malament oclusió que poden haver estat produïts per qüestions genètiques o dolents hàbits durant la primera infància com:
 • Ús excessiu del xumet.
 • Xuclar-se el dit.
 • Respirar amb la boca.
Image

Ortodòncia Fixa (Brackets)

Es tracta d'uns brackets d'acte lligat passiu. És a dir uns brackets on la fricció o fregament entre els brackets i els arcs és mínima, permetent que les dents es moguin amb major facilitat en presentar mínima resistència al moviment.

En les Clíniques Dentals de Novaclinics Group solem col·locar els brackets en una sola sessió tant en la part superior com la inferior. Això ens permet començar a desenvolupar el cas clínic d'una forma coordinada entre totes dues arcades, és a dir, des de l'inici ja estem anant a l'objectiu.

Demana cita aquí

Image

Ortodòncia Invisalign First

Posseeix les mateixes funcions que els aparells d'ortopèdia, però amb els avantatges que ens proporciona el sistema d'ortodòncia invisible Invisalign que treballem en les Clíniques Dentals de Novaclinics Group.

Invisalign First, està dissenyat per a poder iniciar els tractaments en edats primerenques, on el que es pretén és aconseguir un correcte desenvolupament dels maxil·lars, i afavorir el creixement adequat. Igual que amb els aparells d'ortopèdia tradicionals, Invisalign first cerca moure ossos perquè es desenvolupin correctament.

Demana cita aquí

Image

Ortodòncia Invisalign Teen

Els objectius que busquem amb Invisalign Teen, són els mateixos que amb els aparells d'ortodòncia multibrackets però amb els avantatges que ens proporciona el sistema d'ortodòncia invisible Invisalign.

Invisalign Teen, està dissenyat per a poder iniciar els tractaments a edats primerenques, on a més de moure les dents, gràcies a que iniciem els tractaments en nens que encara estan en creixement, la qual cosa es pretén a més d'ajustar l'oclusió i posició dentària, és aconseguir un correcte desenvolupament dels maxil·lars, i afavorir el creixement final adequat.

Demana cita aquí

Ortodòncia en les Clíniques Dentals de Novaclinics Group

Dentistes amb molta experiència a Ortodòncia a Vilanova i la Geltru i Sant Joan Despi

Tota persona que presenta una mal oclusió dentària, problemes en l'alineació i anivellament de les seves dents, que presenten casos severs de posició dentaria i no volen realitzar-se cirurgia ortognàtica i volen a més evitar extraccions dentàries, també per a aquells que volen millorar l'estètica del seu somriure, poden beneficiar-se del tractament Damon.

No existeix cap limitació. L'important és que el doctor que realitzi el tractament sàpiga manejar la tècnica amb garanties.

Formulari de contacte

Si tens alguna consulta o vols una informació del Centre Mèdic Dental, escriu-i en breu ens comunicarem amb vostè. Gràcies.
Image

Segueix-nos en Instagram

Som molt actius en una de les millors xarxes socials que és l'Instagram on anem fent promocions especials que només la podràs veure pel nostre perfil. Has d'estar pendent de les Històries i les nostres publicacions perquè aprofitis els nostres descomptes de tractaments dentals.

Marques de Monistrol, 5

Sant Joan Despí (Barcelona)

+34 933 73 63 60

info@novaclinics.cat

603 34 20 22

C/ de Ferrer i Vidal, 8

Vilanova i la Geltrú (Barcelona)

+34 938 15 13 25

info@novabucal.es

697 77 73 68

Termes Legals

 

 

Darrera a actualització del web:

Juliol 2020

Número de Registre sanitari: E08038452

 

Acreditació de l'COEC

Web Dental Acreditada. Ver más información

Segueix-nos en les Xarxes Socials

       
Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.