fbpx

Ortodòncia Invisible

INVISALIGN

PERQUÈ TRACTAR-TE EN LA NOSTRA CLÍNICA AMB INVISALIGN?

La distinció de realitzar tractaments amb Invisalign demostra que les Clíniques de Novaclinics Group a Vilanova i la Geltru i Sant Joan Despi a Barcelona, es troben entre les clíniques amb major experiència de tot el món per al tractament de pacients mitjançant l'ús d'alineadors transparents.

A més, en disposar en exclusiva de la tecnologia d'escanejat intraoral, i disseny de somriure. Disposem de professionals dedicats a la planificació del seu cas, que disposa de processament prioritari, podent oferir-li condicions immillorables en disminuir els temps de processament i enviament, amb el mateix preu d'ortodòncia que les clíniques de referència a Espanya.

COM FUNCIONA L'ORTODÒNCIA INVISIBLE?

Els alineadors són fabricats seguint una prescripció i pla de tractament del dentista responsable del tractament, en aquest cas la Doctora Karen Soler de la Clínica Dental Novabucal a Vilanova i la Geltru. Una vegada establert el pla de tractament i la seqüència de moviments a seguir, aquests moviments s'incorporen als alienadores, per la qual cosa cada alienador mourà 0.25 mm cada dent en la direcció i amb la seqüència que la doctora ha dissenyat.

Això és molt important entendre-ho, ja que el doctor responsable és l'única persona que planifica i dissenya cada cas clínic, sent aquest, el responsable de l'èxit del tractament.

Image

Avantatges del sistema Invisalign enfront d'altres sistemes d'ortodòncia?

Image
Estètica
Els alineadors són fabricats en un plàstic transparent i translúcid de qualitat mèdica i alta estètica, per la qual cosa una vegada col·locats en la boca són pràcticament invisibles.
Image

Quant costa el tractament Invisalign?

El cost del tractament en les Clíniques Dentals de Novaclinics Group depèn principalment de la durada del mateix i de la complexitat de la mala oclusió a tractar. El rang en el qual ens movem va entre els 4.950 euros i els 2.800 euros.

Individualitzem i tractem cada cas ad hoc perquè el pressupost final s'adapti perfectament a les necessitats i característiques de cada persona.

Necessites una primera visita?

et truquem?

Facilita'ns les teves dades i et cridarem per a concertar la teva primera visita a les nostres clíniques dentals de Novaclinics Group.
Número de registre Sanitari:E08038452

Image

Com es paga el tractament d'Ortodòncia Invisalign?

Ens adaptem absolutament a les necessitats de cada persona. Hi ha persones que prefereixen pagar una entrada a l'inici del tractament i pagar la resta mitjançant quotes durant el que dura el tractament. Hi ha persones que buscant una major comoditat en els terminis de pagament, prefereixen finançar els tractaments.

En aquest cas oferim la possibilitat de finançar els tractaments fins a 24 mesos sense interessos.

Oferim sempre totes les facilitats possibles perquè el tema econòmic no sigui una limitació per a ningú.

QUIN ÉS EL PROCÉS PER A COMENÇAR EL TRACTAMENT DE INVISALING?

Primera Visita

Clic aquí

Primera Visita

Es realitza una primera visita amb la Doctora Karen Soler on es registra un estudi que inclouen fotografies, radiografies i scanners.

Després d'analitzar tots els registres presos, i després de l'avaluació clínica, es realitza un pla de tractament que s'envia juntament amb el scanner.

Disseny de Somriure

Clic aquí

Disseny de Somriure

Des d'aquest moment comença la part de disseny del cas clínic en la qual la Doctora, necessitarà diverses setmanes per a fer els canvis i ajustos necessaris utilitzant els programes informàtics de disseny, fins que el cas clínic estigui dissenyat segons les seves preferències.

Temps

Clic aquí

Temps

El procés de disseny sol durar entre 6 i 8 setmanes, depenent de la quantitat d'ajustos i modificacions que hàgim de realitzar en el cas clínic abans d'aprovar l'inici de la fabricació dels alineadors.

Comencem el Tractament

Clic aquí

Comencem el Tractament/h3>

Una vegada, la doctora aprova el pla de tractament, els alineadors arriben a la clínica en una setmana aproximadament i el cas està llest per a començar.

Image

Segueix-nos en Instagram

Som molt actius en una de les millors xarxes socials que és l'Instagram on anem fent promocions especials que només la podràs veure pel nostre perfil. Has d'estar pendent de les Històries i les nostres publicacions perquè aprofitis els nostres descomptes de tractaments dentals.

Marques de Monistrol, 5

Sant Joan Despí (Barcelona)

+34 933 73 63 60

info@novaclinics.cat

603 34 20 22

C/ de Ferrer i Vidal, 8

Vilanova i la Geltrú (Barcelona)

+34 938 15 13 25

info@novabucal.es

697 77 73 68

Termes Legals

 

 

Darrera a actualització del web:

Juliol 2020

Número de Registre sanitari: E08038452

 

Acreditació de l'COEC

Web Dental Acreditada. Ver más información

Segueix-nos en les Xarxes Socials

       
Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.