fbpx

Tractament amb Sedació

Tractament amb Sedació

Sedació conscient l'alternativa a la por o fòbia a la clínica dental

Ens referim a dues tècniques diferents: la sedació conscient inhalatòria i la sedació conscient intravenosa. Objectiu: que els pacients entrin en un estat de relaxació i benestar mentre el seu dentista els realitza els tractaments dentals que siguin necessaris.

La por al dolor és un dels sentiments que millor ens protegeixen davant de tots els perills de la nostra vida.

Els tractaments dentals realitzats a la boca són especialment sensibles per moltes raons, l'instrumental utilitzat fan bastant soroll i és associat a dolor. Molts tractaments dentals necessiten utilitzar aigua per refrigerar la dent o l'os, això fa que sigui una mica incòmode respirar.

A tot això cal sumar-li la por que ens facin mal amb els possibles punxades o durant el tractament dental, tant si es requereix un tractament d'implants dentals com si necessita arreglar moltes càries al mateix temps o vol fer-se tot el tractament en una sola sessió .
quirofano.jpg

En què consisteix?

A dia d'avui, podem oferir-li un tractament abans de venir. Per mitjà de medicació que li permetrà descansar molt bé a la nit i venir relaxat a la consulta.
Els Anestesiòlegs li realitzarà la sedació que millor s'adeqüi a les seves característiques i d'aquesta manera no recordarà entrar al quiròfan però estarà conscient per col·laborar amb els professionals mentre realitzen el seu tractament.
Amb aquests tractaments el pacient no percep l'anestèsia local, perdent la noció del temps, una hora aparenten deu minuts. A més, durant la intervenció li administrem la primera dosi d'antibiòtics, d'antiinflamatoris, d'analgèsics i de protector gàstric amb el que les molèsties postoperatòries són molt menors.
 

¿El meu dentista ho pot fer?

Aquests tipus de tractaments sense dolor no es poden realitzar en totes les clíniques dentals, ja que és necessari un quiròfan homologat de cirurgia menor per tenir el pacient totalment controlat durant tots els tractaments dentals.
Pràcticament tots els tractaments es poden realitzar sense dolor, encara que el millor és visitar als nostres especialistes per tenir un diagnòstic clar.

 

Els tractaments més indicats són:

  • Per a pacients amb fòbies
  • Malalties greus
  • Discapacitats
  • Tractaments complexos i llargs
  • Més comoditat


tratamientos.jpg

Marques de Monistrol, 5

Sant Joan Despí (Barcelona)

+34 933 73 63 60

info@novaclinics.cat

603 34 20 22

C/ de Ferrer i Vidal, 8

Vilanova i la Geltrú (Barcelona)

+34 938 15 13 25

info@novabucal.es

697 77 73 68

Termes Legals

 

 

Darrera a actualització del web:

Juliol 2020

Número de Registre sanitari: E08038452

 

Acreditació de l'COEC

Web Dental Acreditada. Ver más información

Segueix-nos en les Xarxes Socials

       
Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.