fbpx

Implants Dentals

Els implants dentals són, tal com informa la Societat Europea de Osteointegració (EAO), fixacions similars a un cargol que s'uneixen a l'os maxil·lar o mandibular. Aquest cargol -el implant pròpiament dit-, normalment de titani, substitueix l'arrel de la dent absent. Sobre l'implant es fixaran les corones, ponts o altres pròtesis dentals que substituiran la peça que falta.


La osteointegració, per la seva banda, és el procés d'integració en el qual l'os comença a proliferar en contacte amb la superfície de l'implant, i que garantirà l'èxit i l'estabilitat de este. El objectiu d'aquesta tècnica no només atén una funció estètica, sinó que també busca millorar la salut dental i la masticación.

Sra. Encarnación

Image
Image
Image
Image
Image
Image

Sóc bon candidat per a rebre implants dentals?

La major part de les persones amb bon estat de salut o amb malalties controlades poden rebre implants dentals. No obstant això, aquesta tècnica sol desaconsellar en persones que prenguin determinats medicaments o que pateixin algun problema de salut greu sense controlar, així com en embarassades.

Tampoc s'han de col·locar implants en adolescents, ja que el desenvolupament facial d'aquests encara és incomplet i pot produir resultats estètics negatius.

Image
Image

És dolorós?

La col·locació d'implants dentals no és un procés dolorós atès que es realitza amb anestèsia local. No obstant això, sí que poden aparèixer molèsties després de la cirurgia que es poden alleujar amb analgèsics, però són molt infreqüents els dolors forts postoperatoris.

La tendència recent a emprar implants dentals de baix cost produïts sense aportacions tecnològiques, en Novaclinics Group, fem servir únicament implants dentals referents mundials en dispositius mèdics d'ortopèdia amb titani tipus 4, totalment biocompatible.

Després de més de deu anys de desenvolupament clínic, aquest implant dental ha desenvolupat una tecnologia que permet que la fibrina sanguínia s'uneixi fortament a la microtextura dels implants, facilitant la migració de cèl·lules a la superfície de l'implant i resultant en una osteogènesi de contacte.

L'èxit a llarg termini d'un tractament amb implants dentals resideix, a més d'en la tecnologia emprada en aquests, en el perfecte ajust i distribució de càrregues de la pròtesi dental col·locada sobre aquests. Per això, en Novaclinics Group disposem de l'escàner oral per a realitzar una planificació virtual de les rehabilitacions sobre implants, obtenint un ajust molt més precís que amb els "motlles" empleats habitualment, subjectes a variacions volumètriques i possibles errors en els registres que no es produeixen en un entorn digital.

Necessites una primera visita?

et truquem?

Facilita'ns les teves dades i et cridarem per a concertar la teva primera visita a les nostres clíniques dentals de Clínica Novabucal.
Número de registre Sanitari:E08038452

Image

Segueix-nos en Instagram

Som molt actius en una de les millors xarxes socials que és l'Instagram on anem fent promocions especials que només la podràs veure pel nostre perfil. Has d'estar pendent de les Històries i les nostres publicacions perquè aprofitis els nostres descomptes de tractaments dentals.

NOVABUCAL Sant Joan Despi

Marques de Monistrol, 5

Sant Joan Despí (Barcelona)

+34 933 73 63 60

info@novabucal.es

603 34 20 22

NOVABUCAL Vilanova i la Geltrú

C/ de Ferrer i Vidal, 8

Vilanova i la Geltrú (Barcelona)

+34 938 15 13 25

info@novabucal.es

697 77 73 68

Termes Legals

 

 

Darrera a actualització del web:

Juliol 2023

Número de Registre sanitari: E08038452

 

Acreditació de l'COEC

Web Dental Acreditada. Ver más información

Segueix-nos en les Xarxes Socials

       
Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.