La Patologia que sovint afecten les dents i altres estructures bucals van ser els tributs pagats per per l'home per la seva evolució i conseqüent canvi d'hàbits alimentosos. Els primers vestigis de càries dental en l'espècie humana data d'aproximadament 100.000 anys enrere( home de Rhodèsia).


Des d'aquesta època tenim coneixement dels dolors dentals i la necessitat de resoldre'ls, l'inici de la ciència odontològica. La lluita per la sobrevivencia dels pobles primitius era bàsicament enfocada per al manteniment de la integritat física. L'absència de dolor i la importància d'alimentar-se eren requisits importants.

El progrés de les civilitzacions creo nous valors que associats a la massificació dels mitjans de comunicació van triar l'ideal estètic com a requisit fonamental un somriure agradable és part important en la composició de l'aspecte general de l'individu. Avui dia podem realitzar carillas amb gruixos tan fins que no és necessari desgastar la dent en excés, i aconseguir una estètica adequada.

 

Treballem amb VIAX Dental Technologies, en aquest enllaç poden trobar més informació: https://viaxdental.es/carillas-firstfit/

 

Escrito por:

Doctor Raúl de la Rosa  - LinkedIn

 

 

OTROS POST QUE TE PUEDEN INTERESAR:

Ortodoncia Invisible, Clic aquí

Protectores Dentales, Clic aquí