Sabies que pots fer que les teves dents es vegin rectes i bonics sense haver de col·locar-los *Braquets o aparells, que pots realitzar aquest tractament sense que ningú el noti si més no. A més no variarà en res el teu dia a dia pots menjar de tot i netejar-te les teves dents com sinó portaràs res.

També compte que com són còmodes i pràctics les teves visites al Ortodoncista seran més curtes i espaiades, diferents al tractament de Braquets que necessita més seguiment i sobretot poder gaudir d'alta tecnologia a l'abast de tots, ja que et permet veure virtualment els resultats abans de començar el tractament.

També les ortodòncia invisible no té problemes d'al·lèrgia el material de fabricació dels *alineadores està testat i té totes les propietats necessàries per a desenvolupar el tractament ideal en cada pacient. A més no té límit d'edat per a realitzar-se el tractament tots els nostres pacients pot gaudir d'arreglar el seu somriure, tant podem tractar a un nen de 6 anys que encara té la seva dentició temporal.

El Ortodoncista pot dissenyar el seu tractament amb tots els elements del programari per a un cas First, o podem tractar a un adult que també tenen Implant Pròtesi tot està estudiat, protocolitzat i formalitzat en les nostres clíniques compta amb això.

En conclusió l'Ortodòncia del futur i el present, t'esperem per a continuar parlant d'aquest tema, però més concretament del que tu necessites per a tenir aquest somriure que desitges.

Equip Novaclinics Group

Segueix-nos en les nostres Xarxes Socials: Instagram | TwitterFacebook | LinkedIn

 

Reserva el dia de visita al centre:

Novabucal 

Vilanova i la Geltrú 

☎️938151325

Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

Novaclinics

Sant Joan Despi 

☎️933736360

Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

 

Escrito por:

Doctora Karen Soler - LinkedIn

Doctor Raúl de la Rosa - LinkedIn